Ontdek welk model bij jouw lichaam past!

Het vinden van de perfecte trouwjurk is één van de meest betoverende momenten van het voorbereiden op je grote dag. Maar het kan ook een overweldigend moment zijn door de vele stijlen/modellen die er in de bruidswinkel te vinden zijn. Want welk model past nu echt bij jouw unieke lichaamsvorm?
Vandaag kijken wij naar de verschillende modellen die we bij TrouwCompleet aanbieden. Of je nu droomt van een sprookjesachtige baljurk, een elegante A-lijn of een verleidelijke zeemeerminstijl, wij zullen je helpen ontdekken welk model jouw natuurlijke schoonheid het beste naar voren brengt.

A-lijn
Een A-lijn trouwjurk is tijdloos, elegant en veelzijdig. Het model heeft een nauwsluitend lijfje dat uitloop in de vorm van een ‘A’. Met deze trouwjurk kan je je taille showen en de probleemgebieden rond de heup en dijen camoufleren. Dit maakt de A-lijn uitermate geschikt voor bruiden met een peerfiguur.

A-lijn

Zeemeermin
Ben je op zoek naar een stijl wat bekend staat om zijn glamoureuze en verleidelijke uitstraling? Als jij gaat voor een onmiskenbaar elegante en sexy look op je grote dag, dan is een zeemeerminstijl echt wat voor jou!
Een zeemeermin trouwjurk heeft een strak lijfje dat zich uitstrekt tot aan de knieën waar het dan uitloopt in een dramatische rok. Hierdoor voelen sommige bruiden zich enigszins beperkt in hun bewegingen, vanwege de strakke pasvorm, maar wie mooi wilt zijn, zeggen we maar…!
Heb jij een zandloperfiguur? Dan is dit het perfecte model voor jou.

Zeemeermin

Prinses
We kennen allemaal wel de prachtige poef-jurken, het prinsessenmodel. Dit model heeft een recht lijfje en een rok die uitwaaiert. Dit kan van een beetje poef zijn tot de “Big Fat Gypsy Wedding”-poef.
Deze stijl staat bekend om zijn tijdloze en klassieke uitstraling en is geschikt voor bruiden van alle vormen en maten. Het blijft ook wel de favoriete optie voor bruiden die dromen van een sprookjesachtige uitstraling op hun speciale dag.

Prinses

Recht
Een trouwjurk met een recht model kenmerkt zich door een eenvoudige en rechte lijn van het lijfje tot aan de zoom, zonder uitgesproken taille. Deze minimalistische stijl biedt een strak en eigentijds silhouet dat langs het lichaam valt.
Dit model is geschikt voor verschillende lichaamstypes. Het rechte model benadrukt de natuurlijke vormen en zorgt voor een moderne uitstraling. Dit maakt het ideaal voor bruiden die op zoek zijn naar een strakke, gestroomlijnde look zonder al te veel franje.

Recht

Dit is nog maar een greep uit de vele stijlen die er in de trouwwereld zijn te vinden. Elk uniek en betoverend op zijn eigen manier.

Maar vergeet niet dat de perfecte jurk niet alleen je lichaam flatteert, maar ook bij jouw persoonlijkheid past. De perfecte trouwjurk zorgt ervoor dat je je mooi en zelfverzekerd voelt. En zodra jij dat uitstraalt, weet je dat je geslaagd bent!
Dus kijk je niet blind op één model wat perfect bij jouw lichaamsvorm zou moeten passen. Stap vooral ook uit jouw comfortzone en trek eens andere modellen aan. Wie weet wat je nog eens tegen komt.